Voor professionele fotografen

Beeldspraak Online voor professionals

Op Beeldspraak Online kan je als professionele fotograaf je workshop aanbieden aan andere fotografen. Of je nu gespecialiseerd bent in natuurfotografie, portretfotografie, nachtfotografie, architectuur fotografie, noem het maar op: voor elke workshop of training is plek op onze website. Jij biedt een workshop aan, wij zoeken je cursisten. Zo simpel is het!

Hoe werkt het?

Beeldspraak Online is een platform voor en door fotografen in allerlei disciplines. Alle soorten fotografen zijn welkom, hoe diverser ons aanbod, hoe liever we het hebben! We brengen hier ervaren en minder ervaren fotografen samen. Ben jij een professional en geef je graag workshops binnen jouw specialisme? Dan kan je je workshop ook op onze site plaatsen. Hier lees je hoe het werkt:

  • Als professioneel fotograaf kun jij jouw workshop aanbieden op onze website.
  • Vervolgens gaan wij aan de slag met het promoten van de workshop via Social Media en online campagnes om zo deelnemers te werven voor je cursus.
  • Cursisten kunnen zich vervolgens via onze website aanmelden voor jouw workshop.

Het plaatsen van een workshop is gratis, pas als er een kaartje verkocht wordt voor je workshop betaal je een kleine fee aan ons. Om voor elke fotograaf een goed platform te zijn, bieden we meerdere abonnementsvormen aan.

Het voordeel van Beeldspraak Online

Natuurlijk kun je zelf aan de slag met het aanbieden van je workshop. Dat kun je uiteraard ook prima blijven doen. Maar het voordeel van je workshop bij ons plaatsen is dat je zelf helemaal niets hoeft te doen aan de promotie. Geen advertenties opmaken, geen Social Media content ontwikkelen, geen campagne voeren. Je meld je workshop aan bij ons, wij zetten je workshop online en gaan direct voor je aan de slag. Het enige dat jij hoeft te doen is wachten op de aanmeldingen voor je fotografiecursus.

Beginnen is eenvoudig

Bied je workshop aan en laat ons jouw verkoop regelen