Evenementen, Beurzen, Workshops, Masterclasses en nog veel meer….


Laden Evenementen

« All Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.
sep 10

Sanicole Airshow

10 september 2021 - 12 september 2021

Aeroclub Sanicole en de Belgische Luchtmacht organiseren een jaarlijkse vliegshow, de International Sanicole Airshow geheten.

Het is zelfs de enige jaarlijkse Belgische burgerluchtvaartshow, maar wel een heel bijzondere. Mensen uit binnen- en buitenland komen naar het vliegveld van Hechtel-Eksel om te genieten van de Sanicole Airshow. De vliegshow is een vermaard evenement geworden dat volop spektakel biedt. Kom meer te weten over de Sanicole Airshow 2021 waaronder programma en openingstijden, kaartverkoop, locatie en bereikbaarheid.

Sanicole Airshow

Eenmaal per jaar togen tienduizenden liefhebbers van vliegtuigen en vliegshows naar Hechtel-Eksel in België voor de spectaculaire Sanicole Airshow. De Sanicole Airshow biedt haar bezoekers zeer diverse vliegshows met deelnemers uit België en vele andere landen. Verwacht onder andere historische vliegtuigen, straaljagers, helikopters, parachutisten, luchtacrobatie, enzovoorts. Door de jaren heen groeide de Sanicole Airshow uit tot een toonaangevende vliegshow die vooruitloopt qua veiligheid, innovatie en natuurlijk kwaliteit. Mede hierdoor viel de Sanicole Airshow meerdere malen in de prijzen.

Gegevens

Begin:
10 september 2021
Einde:
12 september 2021
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , , , , ,
Site:
https://www.sanicole.com/nl/

Locatie

Vliegveld Sanicole
Kamperbaan 165
Hechtel-Eksel, 3940 België
+ Google Maps