Evenementen, Beurzen, Workshops, Masterclasses en nog veel meer….


Laden Evenementen

« All Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.
dec 9

Royal Christmas fair 2021

9 december 2021 @ 12:00 - 22 december 2021 @ 21:00

Bezoekersinfo

De Royal Christmas Fair is gesitueerd in het historisch hart van Den Haag. Te midden van het Binnenhof, Paleis Noordeinde, ambassades, musea en sfeervolle winkelgebieden als de Denneweg, de Plaats en het Plein.

Een dagje naar de mooiste kerstmarkt van Nederland is zo een geweldig dagje of nachtje Den Haag! Met de mogelijkheid om naast de sfeervolle Royal Christmas Fair en de genoemde attracties nog uit te waaien aan het strand op Scheveningen.

 

Locatie

Het Lange Voorhout ligt in het centrum van Den Haag. Goed bereikbaar per auto, fiets, OV en op loopafstand van het Centraal Station. De entrees van de kerstmarkt zijn bij de Kloosterkerk (hoek Parkstraat/Lange Voorhout), hotel Des Indes (Denneweg) en de Amerikaanse ambassade (Tournooiveld).

 

Programmering

De programmering op en tijdens de Royal Christmas Fair is vooral veelzijdig. Naast de sfeervolle aankleding met vuurtjes en veel licht zijn er kerstacteurs, (kinder)koren, de enige echte Kerstman, culturele activiteiten en voorstellingen! Voor meer actuele info kijk je op onze Facebookpagina.

 

Winkelen

Een bezoekje aan de Royal Christmas Fair ‘moet’ bijna gepaard gaan met een dagje shoppen in Winkelstad Den Haag! Het aanbod in de Binnenstad, op de Frederik Hendriklaan en op de wereldberoemde Haagse Markt (grootste van Europa) is werkelijk onovertroffen. Kijk voor meer shoppinginformatie op www.binnenstaddenhaag.comwww.defred.nl en www.dehaagsemarkt.nl.

 

Restaurantjes & koffietentjes

Den Haag heeft verspreid over het centrum en de stad een smaakvol en afwisselend aanbod qua eten en drinken. En omdat de voorpret altijd zo leuk is, kun je je via www.alsikopdatpuntkom.nl vast verheugen op de vele Haagse lekkernijen! Ontdek nog meer bijzondere lokale hotspots in Den Haag op www.haagseschatten.nl

Gegevens

Begin:
9 december 2021 @ 12:00
Einde:
22 december 2021 @ 21:00
Evenement Categorieën:
,
Evenement Tags:
, ,
Site:
https://www.royalchristmasfair.nl/

Locatie

Den Haag
Den Haag, ZH Nederland + Google Maps