Evenementen, Beurzen, Workshops, Masterclasses en nog veel meer….


Laden Evenementen

« All Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.
nov 12

Kerstmarkt Gemeentegrot Valkenburg

12 november 2021 @ 11:00 - 30 december 2021 @ 19:00

Europa’s grootste ondergrondse kerstmarkt

Bezoek de oudste, grootste en meest bezochte ondergrondse Kerstmarkt van Europa. Onderscheidend en in een zeer bijzondere entourage doordat deze georganiseerd wordt in het gangenstelsel van een echte mergelgrot. Bezoek de Kerstmarkt in de eeuwenoude gangen van de grot aan de voet van de wereldwijd bekende Cauberg. De sfeervolle aankleding zorgt voor een aansprekende entourage en de prachtige settings en decors gaan harmonisch over in stands met mooie kerst- en cadeauartikelen. Ook aan hapjes en drankjes is gedacht; bij enkele stands, in het horecagedeelte en buiten op het plein kan iedereen hiervan genieten. Zien wij jou snel terug?

European Best Christmas Market 2020

Eerder won Kerststad Valkenburg al de titel ‘European City of Christmas 2018’ en inmiddels mag Kerststad Valkenburg zich één van de 10 beste kerstmarkten in Europa noemen en dé beste van Nederland!

In 2017 heeft een internationale jury de gemeente Valkenburg aan de Geul een speciale Kerstaward toegekend. In de categorie “gemeenten tot 100.000 inwoners” werd Valkenburg –gekroond tot “European City of Christmas 2018”. Valkenburg staat daarmee definitief op de Europese kaart van Kerststeden. Toekenning van de Award is de kroon op de jarenlange inzet van velen om van Valkenburg een veelzijdige, unieke, gezellige, gastvrije en veilige Kerststad te maken. Dat bewijst toch al dat je gewoon in Kerststad Valkenburg geweest moet zijn! Jij komt toch zeker ook een kijkje nemen?

 

Gegevens

Begin:
12 november 2021 @ 11:00
Einde:
30 december 2021 @ 19:00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, ,
Site:
https://www.kerstmarkten.net/kerstmarkt-gemeentegrot-valkenburg/informatie/

Locatie

Gemeentegrot Valkenburg
Cauberg 4
Valkenburg, Limburg Nederland
+ Google Maps

Overige informatie

Niveau
Zonder niveau, Beginner, Geavanceerd, Expert