Evenementen, Beurzen, Workshops, Masterclasses en nog veel meer….


Laden Evenementen

« All Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.
sep 18

Elfia 2021 Arcen

18 september 2021 @ 09:00 - 19 september 2021 @ 22:00

Grootste outdoor cosplay en kostuum event van Europa

Het is nu officieel: de poorten van Elfia zwaaien op zaterdag 18 en zondag 19 september open! Met een helder doorstroomprofiel en passende maatregelen heeft de gemeente Venlo toestemming gegeven voor het organiseren van het ‘Kingdom of Elfia’ – zoals het kostuum festijn officieel heet – in Kasteeltuinen Arcen.

Er is een maximaal aantal gasten vastgesteld dat volgens gereguleerde tijdsloten en met social distance Elfia mag betreden. Er zijn voornamelijk walking-acts, verspreid door het gehele park, en bij de podia zijn uitsluitend zitplaatsen. De geroemde Elfia energie zal overal bruisen met folkmuziek, kleine theater acts, gethematiseerde catering, verkoopstands en vooral met respect voor elkaar en de natuur van de kasteeltuinen.

Het Elfia publiek kennende zal ook elke bezoeker en deelnemer  zijn eigen verantwoordelijkheid nemen en de geldende Corona maatregelen respecteren. Wij als organisatie van de kasteeltuinen en van Elfia zelf zijn minstens net zo dankbaar als alle Elfianen dat het ‘Kingdom of Elfia’ veilig kan en mag plaatsvinden. 

Bijzonderheden:

  • Elfia kan doorgaan als doorstroom activiteit. Dit betekent bijvoorbeeld tijdsloten waardoor Elfianen gespreid binnenkomen, en ook social distance maatregelen, zodat bezoekers altijd ‘Corona- afstand’ van elkaar kunnen bewaren. 
  • Een Covid testbewijs etc is op dit moment niet nodig omdat Elfia officieel geen event is maar een doorstroom activiteit, en er dus een ander protocol van toepassing is. Maar als de overheid toch onverhoopt op het laatste moment vaccinatiebewijs/ negatieve test etc verplicht stelt zullen wij het moeten volgen. Mocht dat gebeuren, dan zullen wij het uiteraard ook communiceren. Blijf deze website goed in de gaten houden.

  • het kasteel zelf zal gesloten zijn. Aan de voorkant en achterkant zullen veel activiteiten plaatsvinden
  • neem voor de binnenlocaties (toiletten, vaste horeca locaties) voor de zekerheid een face mask mee
  • overigens zullen toiletten gratis zijn. Dit zal de wachtrijen zo kort mogelijk houden; en je hoeft geen contant geld over te dragen

Gegevens

Begin:
18 september 2021 @ 09:00
Einde:
19 september 2021 @ 22:00
Evenement Categorieën:
, ,
Site:
https://www.elfia.com/

Locatie

Elfia Arcen
Lingsforterweg 26
Arcen, Limburg 5944 BE Nederland
+ Google Maps

Organisator

Elfia
Telefoon:
n.a.
E-mail:
elfoffice@elfia.com
Bekijk de site van Organisator