Evenementen, Beurzen, Workshops, Masterclasses en nog veel meer….


Laden Evenementen

« All Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.
dec 17

De Lumineuze Nachten van Kasteel de Haar

17 december 2021 - 9 januari 2022

Evenement Navigation

Lumineuze Nachten op Kasteel De Haar

Pssst. Sprookjeskasteel De Haar in Utrecht komt tijdens de kerstvakantie op magische wijze tot leven. ‘De Lumineuze Nachten van Kasteel de Haar’ is een spectaculair en uniek winterevenement voor het hele gezin! Bewegende torens, pratende bomen? Je houdt je adem in en kijkt je ogen uit…

De kasteeltuinen in Haarzuilens vormen overdag al een oase van natuurschoon, maar deze winter is die schoonheid slechts schijn. Zodra de avond valt en de maan tevoorschijn komt, verandert het park namelijk in een grote belevenis. Het is ongelooflijk, maar waar.

Tijdens een 2,5 kilometer lange wandeling rond het kasteel word je, onder het genot van warme choco en wijn, meegenomen in een fascinerende vertelling met indrukwekkende projecties. Je wordt honderd jaar mee teruggenomen in de tijd voor de viering van het kerstfeest op het kasteel. Verder zie je hoe De Haar eens door brand werd verwoest en herrees als grootste kasteel van Nederland, compleet met een prachtige landgoed. En je bent deze avond trouwens niet alleen, want de grootste sterren van het witte doek vieren kerst op het kasteel. Is dat niet Coco Chanel naast Sofia Loren? En wat hebben Brigitte Bardot en Roger Moore vanavond te bespreken? Ahum, mesdames et messieurs, president Georges Pompidous vraagt even om uw aandacht.

“ Het mooiste winteruitje voor het hele gezin! ”

Dit adembenemend schouwspel maakt een sprookjesachtige winteravond om nooit meer te vergeten, ook voor kinderen! Zij zullen het kerstfeest met open mond aanschouwen.

Verwondering van begin tot einde

Kasteel de Haar (Utrecht) vormt deze kerstvakantie het unieke decor van een magische vertelling. Tijdens een wandeling door het kasteelpark nemen indrukwekkende projecties (videomapping) je mee terug in de tijd.

Ontdek de geschiedenis van dit sprookjeskasteel en vier het kerstfeest met de internationale jetset. Het worden adembenemende avonden vol betovering voor het hele gezin!

Verwonder je en laat je meevoeren op een winteravond die je nooit meer zult vergeten.

Voor wie?

Dit evenement is voor kinderen, tieners en jong volwassenen.

Gegevens

Begin:
17 december 2021
Einde:
9 januari 2022
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
,
Site:
https://www.delumineuzenachten.nl/

Locatie

Kasteel de Haar
Kasteellaan 1
Haarzuilens, Utrecht 3455 RR Nederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie