Evenementen, Beurzen, Workshops, Masterclasses en nog veel meer….


Laden Evenementen

« All Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.
sep 8

BredaPhoto 2022

8 september 2022 - 23 oktober 2022

BredaPhoto is de grootste fototentoonstelling van de Benelux en vindt iedere twee jaar in het najaar plaats in Breda. Tijdens deze zeven weken durende fototentoonstelling tonen nationale en internationale topfotografen – samen met nieuw talent – hun werk op aansprekende binnen- en buitenlocaties in Breda. In 2022 vindt de tiende editie van het BredaPhoto plaats van 8 september tot en met 23 oktober.

Foto-exposities
BredaPhoto toont the state of the art van de hedendaagse fotografie aan de hand van een internationaal relevant maatschappelijk thema: actueel, prikkelend en op een originele manier getoond. In de keuze voor het werk én in de presentatie daarvan wordt gestreefd naar de hoogst haalbare kwaliteit.
BredaPhoto toont verhalen die inspireren, ontroeren, confronteren, nieuwe vragen oproepen en bewijzen dat fotografie hét artistieke medium is dat midden in de samenleving staat.

Educatie
Voor elke editie ontwikkelt BredaPhoto – in samenwerking met basis- en middelbare scholen – educatieve projecten voor kinderen en jongeren.

Bezoekers
BredaPhoto is een ‘must’ voor iedereen die van fotografie houdt. De tentoonstelling is niet alleen een bron van inspiratie voor professionals (fotografen, kunstenaars, curators, studenten) maar ook voor iedereen die geïnteresseerd is in fotografie en zich wil laten inspireren en vermaken tijdens een dagje uit in Breda. Breda koestert zijn koninklijke verleden maar kent een onontdekt innovatief en creatief hart dat zorgt voor een nieuwe en frisse impuls in Breda. Dat voel en zie je in de stad. BredaPhoto biedt een mooie gelegenheid om Breda op een andere manier te ervaren. Kijk op ‘welkom in Breda’ om meer te ontdekken.

Gegevens

Begin:
8 september 2022
Einde:
23 oktober 2022
Evenement Categorieën:
,
Site:
https://www.bredaphoto.nl/

Locatie

Historisch centrum van Breda
centrum
Breda, Noord-Brabant Nederland
+ Google Maps