Aanmelden Workshop

Wij verkopen jouw workshops voor je

Als fotograaf wil je je bezighouden met fotografie, je passie! Meldt je workshops hier aan en je hoeft je geen zorgen meer te maken over je marketing, je website, advertenties en administratie.

Wij zijn goed in wat wij doen, jouw workshops aan de man brengen en voor jou verkopen.

Toch nog vragen?

Meld je workshop aan op beeldspraak online

Nu tijdelijk zonder kosten!

Ter promotie van de lancering van deze website betaal je tijdelijk
helemaal niets
Kijk hieronder voor de Early Bird aanbieding!
Aanbieding

Alle prijzen zijn inclusief

Ben je fotograaf en wil je je workshop via Beeldspraak aanbieden? Dat kan! Op Beeldspraak Online deel je makkelijk en snel jouw fotografie workshop met andere fotografie liefhebbers. Je leest hier welke opties voor samenwerkingen we bieden en hoe je je aanmeldt

Als fotograaf je workshop aanmelden op Beeldspraakonline.nl is super simpel! We hebben drie manieren waarop je van onze diensten gebruik kunt maken. Draag een bedrag af per verkocht kaartje, per workshop of kies voor een jaarabonnement. Jij bepaalt wat voor jou het gunstigste is! 

Na aanmelding van je workshop

Heb je je workshop aangemeld, dan zit jouw taak erop! Vervolgens zetten wij actief in op promoties en doen continu aan Social Media Advertising om jouw workshop onder de aandacht te brengen. En, de administratieve rompslop en de marketing is ons werk, zodat jij jouw werk kunt doen namelijk: Het geven van fotografie workshops aan andere fotografen!

Early Bird Discount!

Tijdelijk helemaal gratis
5
0 per verkocht ticket
  • INCLUSIEF
  • Workshop aanmelden is gratis
  • Plaatsing op onze site doen wij voor je
  • Wij regelen alle marketing
  • Administratie is gratis
  • Wij leveren jouw de klanten aan en betalen jou
tijdelijk

Deze actie loopt nog:

Dagen
De actie is verlopen.

Toch nog vragen? Bel me op 06-83808349 of stuur een mail info@beeldspraakonline.nl 

Het aanmelden van een workshop is simpel. Je vult het formulier in en wij verwerken dit in een workshop op de site. Hoe beter de teksten en foto’s die je aanlevert, hoe mooier je workshop eruit zal zien.

Nadat de workshop online staat gaan wij actief aan de slag met de marketing. Dit doen wij voor alle workshops. Wij geven je een berichtje zodat je zelf de workshop online kunt zien.

Zodra deelnemers zich hebben aangemeld voor jouw workshop ontvangen wij de betaling hiervan. Wij zorgen er vervolgens voor dat je betaald wordt voor aanvang van de workshop. 

Wij zijn er voor elke fotograaf en willen dus iedereen een passende samenwerking bieden. Zowel de fotograaf die af en toe eens een workshop geeft, als de fotograaf die maandelijks meerdere workshops organiseert. Daarom bieden we verschillende samenwerkingsmogelijkheden aan, zodat elke fotograaf die dat wil zich kan aansluiten bij Beeldspraak.

Hierin denken we graag met je mee. Hoe maken we jouw workshop uniek en bijzonder. Wij houden hier rekening met de fotograaf, de locatie, het niveau van de deelnemers en wat jullie extra bieden. Denk hierbij aan bijvoorbeeld toegang tot extra informatie op jouw website of hand-out materiaal

Uiteraard is het ook aan jullie om de workshop zo goed als mogelijk aan te leveren en te zorgen voor duidelijke foto’s. 

Wij houden je op de hoogte van de aanmeldingen voor jouw workshop.

Natuurlijk, verwijs de deelnemers naar deze site en laat ze zichzelf aanmelden.

Het is verstandig dit niet zelf bij te houden. Wij weten niet wat je zelf geregeld hebt en of zo de workshop misschien overboekt raakt. 

Mocht je zelf aanmeldingen krijgen dan kan je hen het beste doorverwijzen naar deze site of hen anders op een wachtlijst plaatsen. Mocht er bij de sluitingsdatum dan nog plek zijn dan kan je ze nog laten meedoen.

Per Ticket

geen risico
5
2
50
per verkocht ticket
  •  

Per Workshop

standaard
25
15 per workshop vermelding
  •  

Professioneel

onbeperkt
500
350 per jaar
  •