FAQ

Veel gestelde vragen

Heb je nog vragen aan ons? Bekijk dan onze lijst met veel gestelde vragen. Staat je antwoord er niet bij, neem dan gerust contact met ons op d.m.v. ons contactformulier. Wij nemen dan snel contact met je op om je verder te helpen!

Nee hoor zeker niet! Beeldspraak Online biedt juist een platform dat fotografen met elkaar verbindt. Of je nu professioneel fotograaf bent, of alleen hobbymatig fotografeert, je bent hier van harte welkom! 

Nee, lid worden van de community is helemaal gratis. Aanmelden doe je hier.

Jazeker, heel graag zelfs! Beeldspraak Online is een community voor en door fotografen, tips zijn dus zeker welkom! Stuur ze naar info@beeldspraakonline.nl en wij gaan er mee aan de slag!

Ben je professionele fotograaf en wil je je workshop bij ons aanbieden? Dat kan! Je meld je workshop snel en makkelijk aan via deze link.

Bij elke workshop staat aangegeven welke specifieke vaardigheden er nodig zijn voor het deelnemen aan de workshop. Heb je vragen? Neem dan even contact op met de aanbieder van de training.

Wij zorgen continu voor online promotie van Beeldspraak Online. Dat doen we via Social Media, specifiek gericht op voor jou interessante doelgroepen. Wij gaan dus aan de slag om jouw klanten te werven!

Nee, het plaatsen van je workshop op onze website is volledig gratis. Pas wanneer er een kaartje verkocht wordt ga je betalen. No cure no pay!